Ce spune ministrul sănătăţii Vlad Voiculescu, despre noi restricţii

Autor: Laura Buciu Postat la 08 martie 2021 99 afişări

Ce spune ministrul sănătăţii Vlad Voiculescu, despre noi restricţii

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a spus, luni, că lucrurile devin pe zi ce trece mai îngrijorătoare în privinţa cazurilor de coronavirus şi nu exclude noi restricţii impuse odată cu prelungirea stării de alertă.

Ministrul Vlad Voiculescu a fost întrebat, luni, de jurnalişti, dacă sunt posivile noi restricţii odată cu prelungirea stării de alertă, iar el a spus că nu exclude acest lucru.

„Dacă lucrurile merg aşa în continuare, nu putem exclude alte restricţii. Vă invit să vă uitaţi pe cifrele care sunt publicate în fiecare zi. Lucrurile încep să devină îngrijorătoare. Devin pe zi ce trece mai îngrijorătoare”, a spus ministrul Sănătăţii.

Întrebat dacă nu va mai creşte capacitatea de testare, Vlad Voiculescu a spus că atât testarea, cât şi raportarea arată „o imagine”.

„Atât testarea cât şi raportatea ne arată o imagine. Consider că sunt mai mulţi indicatori pentru imaginea reală, indicatorul cel mai clar, care nu poate fi pus în niciun fel la îndoialăeste numărul de pacienţi în secţiile de Terapie Intensivă, iar acest număr creşte, a crescut în fiecare zi, aşa încât apelul nostru este ca oamenii să respecte regulile şi să se protejeze pe ei şi pe cei din jur”, a mai spus Voiculescu.

Guvernul ia în calcul să limiteze circulaţia în timpul nopţii începând cu ora 22:00, în loc de 23:00, cum este în prezent, au declarat, luni, pentru MEDIAFAX, surse din Executiv. Măsura ar putea fi luată din cauza creşterii numărului de noi infectări cu Covid-19. De asemenea, o altă modificare a restricţiilor va fi şi reducerea programului restaurantelor, respectiv până la ora 22:00.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voiculescu,
restricţie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.