Ce spune jurnalistul Mihai Gâdea, legat de candidatura sa la prezidenţiale

Postat la 12 iunie 2019 177 afişări

Directorul Antena 3, jurnalistul Mihai Gâdea, a declarat marţi seara, în emisiune, că informaţiile potrivit cărora ar fi testat de PSD pentru prezidenţiale şi că ar fi negociat în acest sens, sunt o manipulare.

Ce spune jurnalistul Mihai Gâdea, legat de candidatura sa la prezidenţiale

"Eu am alte planuri de viitor. E pur şi simplu o nebunie", a declarat Mihai Gâdea. Acesta a afirmat că informaţia este o manipulare.

"Niciodată nu am avut discuţii! Nu intenţionez să candidez, nu mă interesează acest subiect! O mai spun încă o dată şi sper să fie pentru ultima dată! Tare mult mi-aş dori să fie pentru ultima dată! Paranoia e o boală care se tratează, să inventezi lucruri care nu există. Am vrut să ştiţi de la mine (...) Există manipulări ieftine, asta e una dintre ele", a spus Mihai Gâdea.

Numele lui Mihai Gâdea a fost vehiculat ca fiind testat de PSD pentru prezidenţiale. Unii au avansat ideea că acesta ar fi favorit şi că ar putea ajunge în turul doi.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
prezidentiale,
jurnalist,
candidatura,
declaratie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.