Ce sfaturi le dau Comisia Europeană şi UEFA celor ce călătoresc la EURO 2012 (GALERIE FOTO)

Postat la 09 iunie 2012 25 afişări

UE şi UEFA au lansat o campanie de informare a consumatorului, pentru a-i sfătui pe suporterii care călătoresc la Campionatul EURO 2012, de la indicaţii privind pregătirea călătoriei şi acţiunile care trebuie întreprinse dacă apar probleme pentru ei în calitate de consumatori pe teritoriul Poloniei sau la întoarcerea din Polonia.

Serviciile centrului de contact Europe Direct vor răspunde la orice întrebări online despre drepturile generale ale consumatorilor din UE în 23 de limbi, în timp ce o linie telefonică de informare pentru consumatori în limba engleză - operată de către Federaţia poloneză a consumatorilor Federacja Konsumentów - va oferi sprijin juridic pentru cei care întâmpină probleme în calitate de consumatori în Polonia. Afişe privind aceste servicii vor fi afişate în beneficiul suporterilor la hotelurile populare.

Ce sfaturi le dau Comisia Europeană şi UEFA celor ce călătoresc la EURO 2012 (GALERIE FOTO)

Preşedintele UEFA, Michel Platini, a declarat: "Sunt încântat de faptul că UEFA şi Comisia Europeană au colaborat din nou pentru a oferi sfaturi practice şi asistenţă consumatorilor. Această iniţiativă îi va ajuta pe suporterii din toate ţările să petreacă un sejur plăcut în Polonia şi Ucraina."

Serviciul Europe Direct poate fi contactat telefonic gratis la numărul 00 800 67 89 10 11 de oriunde din UE, între orele 9.00 - 18.00 CET (în zilele lucrătoare). La tarif normal, Europe Direct este accesibil la numărul +32-2-299 96 96. Operatorul răspunde în limba engleză, dar cetăţenii pot cere să li se facă legătura cu un operator cu care să poată vorbi în orice altă limbă oficială a UE. Cetăţenii pot cere şi să fie sunaţi de Europe Direct, trimiţând un SMS la numărul +32-472-6 7 8 9 10 cu mesajul "Sunaţi-mă".

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ce-sfaturi-le-dau-comisia-europeana-si-uefa-celor-ce-calatoresc-la-euro-2012-galerie-foto-9727016
9727016
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.