Ce se întâmplă în Israel, după cea mai rapidă campanie de vaccinare anti-Covid-19. Este singurul stat din lume unde se întamplă aşa ceva

Autor: Alexandra Vasile Postat la 03 aprilie 2021 1762 afişări

Ce se întâmplă în Israel, după cea mai rapidă campanie de vaccinare anti-Covid-19. Este singurul stat din lume unde se întamplă aşa ceva

Campania de vaccinare a fost un succes în Israel, unde jumătate din populaţie a fost imunizată cu ambele doze de vaccin, iar acum ţara se îndreaptă spre finalul pandemiei şi se deschide aproape în totalitate. 

În Israel s-a derulat cea mai rapidă campanie de vaccinare anti-Covid. Este prima ţară care se apropie de finalul luptei cu pandemia, în timp ce alte state doar speră la acest lucru.

Israelul are o polulaţie de 9 milioane de oameni, din care jumătate s-au vaccinat cu ambele doze.

Drept rezultat, rata de infectare a scăzut substanţial, iar vineri s-au înregistrat doar 251 de cazuri noi. În acest context, s-au deschis sălile de fitness, hotelurile, teatrele, dar la acestea au acces doar persoanele vaccinate sau cele care au imunitate în urma infectării.

În Tel Aviv, plajele sunt pline, iar când apune soarele mii de oameni se îndreaptă spre baruri şi restaurante.

Guvernul israelian ia în calcul să renunţe la purtarea măştilor de protecţie în exterior.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vaccinare,
israel,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.