Ce reacţie au cei de la AUR după ce preşedintele Iohannis i-a descris drept: „O formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică"

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 16 decembrie 2020 151 afişări

Ce reacţie au cei de la AUR după ce preşedintele Iohannis i-a descris drept: „O formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică"

Liderii AUR reacţionează după declaraţiile preşedintelui Klaus Iohannis, care a afirmat că este „o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică”: „Să nu ne mire dacă în 2024 preşedintele Iohannis se va arăta şi mai surprins”.

„După ce delegaţia AUR i-a oferit cadou o hartă a vegetaţiei din timpul României Mari, preşedintele Iohannis a ieşit astăzi (miercuri - n.r.) să planteze un copac. Şi pentru că acelaşi şef de stat nu este lămurit în legătură apariţia AUR pe scena politică din România, declarând că <este o formaţiune despre care nu se prea ştie ce vrea şi ce face în politică>, îi amintim că AUR este a patra forţă politică din România, în creştere, voce a românilor din ţară şi diaspora sătui de partidele toxice care au condus ţara în ultimii 30 de ani”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Alianţei pentru Unire Românilor.

Liderii AUR precizează că formaţiunea are program politic, revendicări şi propuneri, parte dintre acestea prezentate chiar la runda de consultări de la Cotroceni.

„Oare niciun consilier prezidenţial nu a notat nimic? Să nu ne mire dacă în 2024 preşedintele Iohannis se va arăta şi mai surprins cu privire la AUR”, se menţionează în postare.

Întrebat ce părere are despre intrarea AUR în Parlament, Klaus Iohannis s-a limitat să spună: „Este o formaţiune despre care nu prea se ştie ce vrea şi ce face în politică”.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
aur,
iohannis,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.