Ce le răspunde Barna celor care îi cer demisia

Autor: Laura Buciu Postat la 07 decembrie 2020 281 afişări

Dan Barna le răspunde celor care i-au cerut demisia şi spune că este „eterna dorinţă de mai bine şi de rezultate mai bune”.

Ce le răspunde Barna celor care îi cer demisia

Preşedintele USR, DAn Barna spune că nemulţumirile colegilor săi fac parte din „eterna dorinţă de mai bine”, care, în timp au dus la numărul de votanţi ai Uniunii.

„Mai este un element legat de aşteptările şi de mulţumirile sau nemulţumirile unora dintre colegii noştri. Această eternă nemulţumire, această dorinţă eternă de mai bine şi de rezultate mai bune este exact ceea ce a făcut ca USR PLUS să obţină rezultate absolut spectaculoase şi spun asta pentru că în 2016 când am intrat cu 8% aproape 9% în Parlament ne doream cu toţii şi ne imaginam că vom avea 16 - 20% de atunci la fiecare alegeri diferenţa între dorinţele noastre şi realitate s-a strâns din ce în ce mai mult tocmai pentru că am început să ne maturizam”, a spus Dan Barna.

Acesta spune că este „foarte optimist” că şi rezultatul alegerilor din 6 decembrie „este un stimul” pentru a fi şi mai responsabili.

Mai mulţi lideri din USR PLUS i-au cerut demisia lui Dan Barna, pentru scorul mic reuşit la alegerile din 6 decembrie.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barna,
demisie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.