Ce au făcut Andi Moisescu şi Olivia Steer când FIUL LOR A REFUZAT stilul de viaţă al părinţilor lui

Postat la 03 noiembrie 2017 25177 afişări

Olivia Steer şi Andi Moisescu au împreună doi băieţi, David (11 ani) şi Luca (9 ani), cărora Olivia încearcă să le insufle cumpătarea de care ea însăşi dă dovadă atunci când vine vorba despre stilul alimentar.

Ce au făcut Andi Moisescu şi Olivia Steer când FIUL LOR A REFUZAT stilul de viaţă al părinţilor lui

Ca urmare, aceasta a mărturisit că nu i-a picat prea bine când, într-o zi, fiul său mai mare a venit acasă şi i-a spus că vrea să mănânce carne.

”Eu sunt raw vegană, dar nu impun nimănui asta. David a început iniţial prin a fi vegetarian, îi plăcea ce găteam, până când într-o zi a spus că îşi doreşte să mănânce şi el acelaşi lucru alături de colegii săi de la şcoală. Îţi dai seama că am luat poziţie pentru că la şcoală copiii mâncau în fiecare zi dulciuri, pâine albă, adică glucide care încarcă organismul, aşa că i-am spus că e posibil să aibă probleme, i-am explicat avantajele şi dezavantajele.

Cititi mai multe pe www.one.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.