Ce a declarat cea mai frumoasa primăriţă din România la un an după ce a câstigat alegerile

Postat la 10 mai 2017 11018 afişări

Irina Ionescu a câştigat alegerile pentru comuna Petriş în 2016 devenind cea mai tânără femeie primar din România. Zilele trecute ea a publicat decizia care i-a schimbat viaţa.

Ce a declarat cea mai frumoasa primăriţă din România la un an după ce a câstigat alegerile

Pe Facebook, Irina Onescu a distribuit o amintire din 2016 cu mesajul „Decizia care mi-a schimbat viaţa…”Dragi prieteni, vechi şi noi,

Anul acesta mă regăsesc într-o poziţie pe cât de dificilă, pe atât de privilegiată. Am şansa să dăruiesc unei comunităţi dragi mie speranţa unui viitor mai bun. Şi chiar îmi doresc să fac asta!

Poate că mulţi dintre voi o veţi considera nebunie, însă cei care mă cunosc cu adevărat ştiu că îmi găsesc bucuria şi împlinirea ajutându-i pe cei din jurul meu.

În vreme ce colegii mei, ori prietenii din Bucureşti, şi-au croit fiecare drumul profesional în tumultul capitalei, EU am ales să îmi încarc bateriile într-un colţ de România numit Petris.

Aici am copilărit şi în ciuda rădăcinilor mele, străine de aceste locuri, aici mă simt ACASĂ! Şi tot aici îmi doresc să schimb ceva din inerţia cu care ţara asta îşi scrie destinul. Atât cât pot.

Nu mă interesează politica, însă îmi pasă de oameni. Şi poate că nu realizez întru totul la ce mă înham, sau poate că nu voi atinge toate obiectivele pe care mi le-am propus, dar cel puţin pot ţine capul sus ştiind că am încercat să fiu chiar eu schimbarea necesară. Fie chiar şi aici, în colţul de România numit Petriş.

Am alături o familie deosebită, prieteni minunaţi şi un suflet deschis.

Gânduri bune pleacă de la mine către voi, oriunde v-aţi afla! Sper ca timpul să vă împlinească toate visurile şi să vă trăiţi viaţa mereu cu zâmbetul pe buze!

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.