CCIB: Oamenii de afaceri din China, interesaţi de sectorul IT din România

Postat la 05 octombrie 2018 46 afişări

Reprezentanţi mediului de afaceri din Hong Kong au fost prezenţi vineri la Camera de Comerţ şi Industrie Bucureşti (CCIB), iar principalele obiective ale întrevederii au vizat o mai bună cunoaştere a mediului economic şi investiţional din România, chinezii arătându-se interesaţi de sectorul IT.

CCIB: Oamenii de afaceri din China, interesaţi de sectorul IT din România

Din delegaţia chineză au făcut parte oameni de afaceri ce activează în domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor, logistică şi planificare urbană, industria alimentară şi a băuturilor, precum şi consultanţă în domeniul fiscal, iar principalele obiective ale întrevederii au vizat o mai bună cunoaştere de către oaspeţi a mediului economic şi investiţional din România, dar şi identificarea unor oportunităţi de afaceri în ţara noastră.

„Oaspeţii au avut ocazia să fie informaţi că România este o zonă de stabilitate şi securitate care oferă oportunităţi de afaceri diversificate partenerilor străini (schimburi comerciale reciproc avantajoase, facilităţi pentru investitorii străini, stimularea şi sprijinirea mediului de afaceri autohton pentru internaţionalizarea afacerilor etc). Au fost prezentate principalele sectoare care oferă oportunităţi de afaceri, inclusiv investiţii, cu accent pe domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţii”, se arată în comunicatul transmis vineri de CCIB.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
romania,
afaceri,
it,
sector,
china

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.