CBS plăteşte cel puţin 7 mil. dolari pentru interviul luat prinţului Harry şi lui Meghan Markle

Postat la 07 martie 2021 354 afişări

CBS plăteşte cel puţin 7 mil. dolari pentru interviul luat prinţului Harry şi lui Meghan Markle

CBS plăteşte o taxă de licenţă cuprinsă între 7 şi 9 milioane de dolari pentru drepturile de difuzare a interviului luat de Oprah Winfrey prinţului Harry şi ducesei de Sussex, potrivit Wall Street Journal care citează persoane apropiate tranzacţiei. 

Reţeaua vrea aproximativ 325.000 de dolari pentru 30 de secunde de publicitate în timpul interviului, spun companiile de publicitate, aproape dublu faţă de teriful normal.

Interviul de două ore este programat duminică seara la CBS, după populara emisiune de ştiri „60 de minute”.

Ca parte a acordului dintre CBS şi Harpo Productions, compania de producţie a lui Oprah Winfery, reţeaua are, de asemenea, drepturi de licenţiere pe pieţele internaţionale. În Marea Britanie, interviul va fi difuzat luni pe ITV. CBS este o unitate a ViacomCBS Inc.

O purtătoare de cuvânt a spus că prinţul Harry şi Meghan Markle nu primesc bani pentru interviu.

Harpo a oferit interviul către NBC, deţinut de Comcast Corp. şi către ABC, reţeaua TV deţinută de Walt Disney.

Oprah Winfrey are legături cu CBS. Ea a fost o scurtă perioadă membru al echipei „60 de minute” şi a fost prietenă de mult timp cu prezentatorul CBS News Gayle King. În plus, CBS deţine compania care a distribuit talk-show-ul său zilnic.

Interesul pentru interviu a crescut în ultimele zile, după ce au fost lansate clipuri care îl promovează, în care cuplul a vorbit despre motivul pentru care doresc să părăsească Palatul Buckingham.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cbs,
interviu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.