Cazul profesorului italian mort după ce s-a vaccinat. Rezultatele autopsiei

Autor: Andreea Tobias Postat la 16 martie 2021 1588 afişări

Cauza decesului profesorului în vârstă de 57 de ani din Biella, mort duminică la 14 ore după ce a fost vaccinat cu serul AstraZeneca, nu a fost identificat în urma autopsiei.

Cazul profesorului italian mort după ce s-a vaccinat. Rezultatele autopsiei

Autopsia efectuată de legistul Roberto Testi, în prezenţa unui consultant desemnat de familie, nu a scos la iveală formarea de trombi, scrie Repubblica.

Inima şi celelalte organe se aflau într-o stare aparentă de sănătate, astfel că deocamdată nu există semne care să coreleze decesul cu administrarea vaccinului.

Pentru a oferi răspunsuri suplimentare urmează examinări histologice, iar rezultatele sunt aşteptate în următoarele zile.

Pe scurt, profesorul Sandro Tognatti era sănătos, aşa cum le spusese medicilor cu care a discutat înainte de vaccinare. Cea mai probabilă ipoteză luată în calcul acum este o moarte subită cardiacă.

Prietenii şi rudele l-au descris pe profesor ca pe un bărbat în plină forţă, niciodată bolnav. Întreaga sa familie a fost vaccinată, fără nicio consecinţă. Soţia sa, Simona Riussi, profesoară de muzică la şcoala medie Cossato, a fost vaccinată în aceeaşi zi, sâmbăta trecută. A fost vaccinată şi fiica celor doi, Ginevra, în vârstă de 23 de ani. Şi părinţii profesorului, Sergio, 85 de ani, şi Lina, 81 de ani, au fost vaccinaţi şi se simt bine.

Ancheta a fost începută împotriva unor persoane necunoscute, iar procurorul a precizat că nu există dovezi în acest moment care să lege vaccinul de moartea bărbatului.

Procurorii din Piemonte anunţaseră că au pus sub sechestru un lot de 393.600 de vaccinuri ale AstraZeneca după decesul profesorului.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
piemonte,
profesor,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.