Câţi bani va aduce la bugetul Marii Britanii nunta Prinţului Harry

Postat la 04 ianuarie 2018 133 afişări

Nunta prinţului Harry şi a actriţei Meghan Markle, programată pentru data de 19 mai, ar putea genera încasări de 500 de milioane de lire sterline în bugetul Marii Britanii, sumă provenită din turism, dar şi din vânzările de produse dedicate, transmite Reuters.

Câţi bani va aduce la bugetul Marii Britanii nunta Prinţului Harry

Prinţul Harry, nepotul reginei Elizabeth a II-a, al cincilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi actriţa Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai, la castelul Windsor, reşedinţă regală de peste 1.000 de ani.

Potrivit estimărilor Oficiului de statistică naţional, în aprilie 2011, când fratele mai mare al lui Harry, prinţul William, s-a căsătorit cu Kate Middleton, Marea Britanie a avut cu 350.000 de turişti mai mult decât în perioada similară a anului anterior.

Specialiştii estimează un aflux de turişti asemănător în luna mai a acestui an, fapt care va aduce economiei Marii Britanii încasări de 500 de milioane de lire sterline (680 de milioane de dolari).

Citeşte continuarea pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.