Câţi bani poţi face dacă investeşti într-o cameră de hotel de 5 stele

Autor: Andra Stroe Postat la 19 noiembrie 2021 180 afişări

Câţi bani poţi face dacă investeşti într-o cameră de hotel de 5 stele

Dezvoltatorul de ansambluri hoteliere şi rezidenţiale premium Nordis Group anunţă că începe lucrările de dezvoltare pentru cea de-a doua etapă a proiectului Nordis Mamaia, ansamblu de 5 stele. Începerea construcţiei care va completa conceptul Nordis City a fost demarată astăzi.

Potrivit reprezentanţilor companiei, Nordis Mamaia reprezintă cea mai mare dezvoltare hotelieră şi rezidenţială din România, cu investiţii de peste 200 de milioane de euro. Prin acest demers, complexul va pune la dispoziţia turiştilor peste 3.000 de camere de hotel şi apartamente, dar şi peste 18.000 de metri pătraţi de spaţii comerciale. În cea de-a doua etapă este prevăzută dezvoltarea a 1160 de apartamente, 12 restaurante şi cafenele, dar şi asigurarea unei suprafeţe de circa 26.000 metri pătraţi de plajă pentru oaspeţi.

În prima etapă a ansamblului au fost dezvoltate patru corpuri a câte 12 etaje, dintre care două sunt dedicate zonei hoteliere şi însumează 712 camere de hotel, iar celelalte două sunt destinate locuinţelor rezidenţiale şi cuprind 620 de apartamente. Totodată, etapa 1 include şi cel mai mare SPA de pe litoralul românesc, cu o suprafaţă de peste 3.200 mp. Proiectul Nordis Mamaia este un real succes pe piaţa imobiliară, iar cifrele de vânzări o demonstrează: camere de hotel şi apartamentele de vacanţă din prima etapă s-au vândut în proporţie de 98%, iar proprietăţile din cea de-a doua etapă, lansate spre vânzare în luna august 2021, s-au vândut deja în proporţie de 38%.

Complexul va fi deschis tot timpul anului şi va dispune, printre altele, de o galerie comercială cu boutique-uri ale brandurilor premium, cazino, o clinică de servicii medicale şi de kinetoterapie şi o sală de evenimente pentru concerte sau competiţii sportive.

Odată cu dezvoltarea ansamblului, Nordis Group duce mai departe un concept nou implementat de companie pe piaţa din România, şi anume investiţia într-o cameră de hotel care generează bani pentru proprietar. Astfel, investitorii pot achiziţiona camere de hotel, care sunt ulterior închiriate de către dezvoltator şi fiecare proprietar va primi lunar o chirie fixă fără să mai aibă în grijă sarcinile conexe, cum ar fi întreţinerea spaţiului achiziţionat, închirierea către turişti sau perioadele fără flux de clienţi. Totodată, proprietarul are inclusă şi o vacanţă de o săptămână, în fiecare an, în pachetul oferit de companie.

Acest model de business – investiţia într-o cameră de hotel care îi aduce proprietarului un randament anual garantat de 7%, se regăseşte şi în ansamblurile Nordis Sinaia şi Nordis Braşov.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
hotel,
bani,
apartamente

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.