Cătălin Drulă: Un cartel se restructurează cu ranga

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 07 aprilie 2021 103 afişări

În ştirea publicată miercuri, 7 aprilie 2021, ora 15.58, cu titlul „Cătălin Drulă: Un cartel se restructurează cu ranga” în loc de „se restructurează” a se citi „se destructurează”.

Cătălin Drulă: Un cartel se restructurează cu ranga

Redăm ştirea în forma corectă:

Un cartel se destructurează cu ranga, spune ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, după ce directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv, a încercat să deschidă un spaţiu comercial de la metrou cu o rangă.

„Legea este lege şi unde este lege, nu e tocmeală. Metrorex a început eliberarea acelor spaţii comerciale care ocupau domeniul public în mod ilegal”, spune Cătălin Drulă.

Ministrul Transporturilor afirmă că spaţiile comerciale din staţiile de metrou sunt „ilegale sub multiple aspecte”, respectiv nu au autorizaţie de construire şi nu au dreptul legal, comercial de a ocupa domeniul public.

„Mulţumesc directorului general al Metrorex, Ştefan Paraschiv, un om curajos, un om care şi-a asumat o misiune grea la Metrorex. Am văzut comentarii despre folosirea unei răngi. Da, un cartel se destructurează cu ranga. Îl felicit pentru un act de asumare şi de curaj. (...) Acţiunile de astăzi (miercuri - n.r.) şi scandalul făcut de oamenii liderului de cartel Rădoi sunt o ultimă zvâcnire a mafiei. A putut toată lumea să vadă că acel aşa-zis protest, blocarea ilegală a metroului, a fost exact o acţiune de tip cartel pentru păstrarea sursei puterii ilicite, talciocul subteran şi banii care s-au învârtit în jurul lui”, adaugă Drulă.

Directorul general al Metrorex, Ştefan Paraschiv, a încercat să deschidă unul dintre spaţiile comerciale de la metrou cu o rangă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
drulă,
metrorex,
rangă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.