Câtă apă trebuie cu adevărat să bei?

Postat la 17 iunie 2022 167 afişări

Câtă apă trebuie cu adevărat să bei?

Beneficiile pretinse ale consumului de apă sunt aparent nesfârşite, de la îmbunătăţirea memoriei şi a sănătăţii mintale la creşterea energiei până la un ten mai bun.

A te hidratata este cu siguranţă important, simplul act de a bea mai multă apă va face oamenii mai sănătoşi nu este adevărată.

Cu toţii am fost învăţaţi că doi litri de apă pe zi este numărul magic pentru toată lumea, dar această noţiune este un mit.

Dacă stai des în social media sau ai fost recent un eveniment sportiv în ultima vreme, cu siguranţă ai fost bombardat cu încurajări să bei mai multă apă.

Influencerii celebri se plimbă cu sticle de apă după ei, bidonul fiind noul accesoriu. Boţii de pe Twitter ne reamintesc constant să ne facem mai mult timp pentru a ne hidrata.

Unele sticle de apă reutilizabile vin chiar etichetate cu fraze motivaţionale „Ţine minte obiectivul tău”, „Continuă să bei”, „Aproape ai terminat”, pentru a te încuraja să consumi mai multă apă pe parcursul zilei.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
apa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.