Cat de puternica e Puterea?

Postat la 09 februarie 2006 7 afişări

Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat ca PNL considera inchis subiectul anticipatelor si isi exprima sprijinul neconditionat pentru premierul Calin Popescu-Tariceanu.

Purtatorul de cuvant al PNL, Eugen Nicolaescu (foto), a declarat ca PNL considera inchis subiectul anticipatelor si isi exprima sprijinul neconditionat pentru premierul Calin Popescu-Tariceanu.

 

Acest punct de vedere se vrea o definire clara a pozitiilor in aceasta privinta, in conditiile in care presedintele Traian Basescu pare a cauta continuu modalitati de provocare a anticipatelor si in conditiile in care PD e tot mai interesat de subiect.

 

O explicatie ar putea fi si aceea ca democratii au preluat locul intai in cadrul Aliantei, conform sondajelor de opinie. In acest context pot fi explicate si discutiile privind iminenta unei remanieri care i-ar viza, in special, pe ministrii democrati.

 

Pana una-alta, guvernul incearca sa dea impresia de stabilitate si a adoptat pachetul de legi privind reforma in justitie si reglementarea regimului proprietatii, pe baza caruia urmeaza sa-si asume raspunderea in fata Parlamentului, in aceasta luna.

 

Va fi, de altfel, examenul con-cret al stabilitatii guvernamentale si o masura clara a cat de mare va fi majoritatea parlamentara, dupa toate racolarile trecute, prezente si potentiale.

 

Oricum, premierul Tariceanu a trimis o scrisoare Parlamentului in care le cere deputatilor si senatorilor sa sustina pachetul de legi "pentru a dovedi cum functioneaza consensul politic asupra obiectivului strategic privind aderarea la Uniunea Europeana".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/cat-de-puternica-e-puterea-2510200
2510200
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.