Cât costă să îţi petreci Revelionul în Madeira

Autor: Ioana Matei Postat la 12 octombrie 2015 170 afişări

Cât costă să îţi petreci Revelionul în Madeira

Turoperatorul Cocktail Holidays lansează pachete de vacanţă către destinaţia Madeira, pentru Revelion 2016. Zborurile vor fi operate de compania aeriană Tarom şi vor fi cu plecare din Bucureşti, iar pachetele turistice pornesc de la 978 de euro de persoană.

Preţul de 978 de euro include şase nopţi de cazare cu masa la un hotel de trei stele, biletul de avion, transferurile aeroport – hotel - aeroport, taxele de aeroport, asistenţa turistică pe tot parcursul sejurului şi asigurarea complexă de călătorie - Cocktail Travel Protection.„În ultimii ani am creat pachete turistice pentru Portugalia, inclusiv în zonul rece, însă cu bilete de avion pe cursele de linie. Cererea mare pentru perioada sărbătorilor de iarnă de anul trecut ne-a convins să lansăm, pentru 2015/2016, un charter către Madeira, tocmai pentru a oferi turiştilor români experienţe cu totul memorabile, mai ales că în această insulă se organizează cel mai frumos şi de notorietate foc de artificii din Europa”, spune Adriana Goicea, director general Cocktail Holidays.

Datorită solicitărilor pentru vacanţe în zone călduroase - care sunt din ce în ce mai multe de la an la an, anul acesta turoperatorul a decis introducerea mai multor chartere în destinaţii exotice. Astfel, oferta Cocktail Holidays pentru sezonul de iarnă 2015-2016 include sejururi în Mauritius cu tarife ce pornesc de la 2.958 de euro, in insulele Maldive – de la 2.833 de euro şi Sri Lanka – de la 1.706 euro. Toate tarifele includ biletele de avion, cazare şi masă, transferuri, asigurări şi asistenţă turistică pe tot parcursul sejurului.

Oferta completă de Revelion cuprinde şi sejururi către destinaţii deja foarte căutate de către români, precum Sharm el Sheikh, cu preţuri de la 493 de euro/persoană, respectiv Emiratele Arabe Unite, cu tarife de la 890 de euro/persoană.  „Pentru Revelion 2016 am pregătit mai multe pachete de vacanţă pentru destinaţiile exotice, încercând astfel să venim în întâmpinarea tuturor preferinţelor turiştilor care aleg să călătorească în această perioadă a anului. În ultimii ani am avut o cerere foarte mare pentru aceste destinaţii, mai ales în lunile decembrie-februarie, motiv pentru care am introdus zborurile charter la multe dintre ele. Anul acesta au început deja inscrierile si ne aşteptăm ca cele mai vândute pachete de Revelion să fie Madeira, Emiratele Arabe Unite, Mauritius şi Egipt”, spune Adriana Goicea.

Pentru sărbătorile de iarnă, turoperatorul Cocktail Holidays a pregătit pachete de vacanţă ce includ şi Târgurile de Crăciun în destinaţii precum Viena, Praga sau Munchen. Astfel, pachetele turistice pornesc de la 349 de euro de persoană, pentru trei nopţi de cazare cu mic dejun şi transport cu avionul, în Praga,  399 de euro în Viena şi 499 de euro în Munchen. „Târgurile de iarnă organizate în capitalele europene sunt spectaculoase, iar atmosfera lor festivă atrage în fiecare an foarte mulţi turişti români. Anul acesta am pregătit pentru destinaţiile cele mai cerute atât pachete pentru târgurile de iarnă, cât şi pentru petrecrerea Crăciunului. O altă atracţie care credem că va fi un succes este Crăciunul la Ieslea din Bethleem, din Israel, unde se va organiza şi o cină festivă”, a completat Adriana Goicea.

Prompt Service Travel Company a fost înfiinţată în urmă cu 22 de ani. Cocktail Holidays este brandul turistic al Prompt Service Travel, lansat în urmă cu 11 ani. Turoperatorul a mers pe diversificarea destinaţiilor de charter încă din 1995, când a introdus sejururile către Creta. De 23 de ani, oferta de chartere a Cocktail Holidays s-a dezvoltat, în prezent, compania operând peste 25 de destinaţii charter. Din 2005, compania a început operarea charterelor din afara Bucureştiului. În prezent, Cocktail operează chartere din Bucureşti, Cluj-Napoca, Iaşi etc.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cat-costa-sa-iti-petreci-revelionul-in-madeira-14829294
14829294
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.