Cât câştigă şeful Wizz Air

Autor: Ioana Matei Postat la 12 ianuarie 2018 291 afişări

József Váradi este CEO-ul Wizz Air Holdings Plc şi Wizz Air Hungary.

Cât câştigă şeful Wizz Air

Potrivit informaţiilor publicate de Bloomberg, veniturile sale anuale ajung la aproximativ 1,2 milioane de euro - fiind formate dintr-un salariu de peste 629.000 de euro şi dintr-un bonus anual de peste 611.000 de euro.

Anterior, a fost chief compliance officer şi CEO al operatorului ungar de stat Malév Hungarian Airlines, ale cărui activităţi au încetat în 2012.

Înainte de a începe să lucreze în industria aviaţiei, Varadi a avut un parcurs profesional de 10 ani în cadrul Procter&Gamble, unde a evoluat până în funcţia de sales director în Europa Centrală şi de Est. El a absolvit facultatea de Ştiinţe Economice la Universitatea din Budapesta.

Veniturile anuale ale operatorului low-cost se situează la circa 2 miliarde de euro.

În total, Wizz Air a transportat anul trecut mai mult de 28 de milioane de pasageri pe, cu 24% mai mult faţă de 2016. 14 aeronave noi s-au alăturat flotei Wizz Air, 13 Airbus A321 şi un Airbus A320, ceea ce face acum ca numărul total de aparate de zbor să ajungă la 88.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.