Case fabuloase aşa cum nu aţi văzut vreodată - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Matei Postat la 02 noiembrie 2012 677 afişări

De multe ori, când vine vorba de petrecut timp în natură, suntem nevoiţi să facem compromisuri la capitolul confort. Arhitecţi din întreaga lume s-au gândit la o soluţii prietenoase cu mediul, dar şi cu iubitorii de spaţii verzi: casele integrate – la propriu, în peisaje, pot deveni nu doar destinaţii ideale de vacanţă, ci şi locuinţe ideale.

O proprietate întinsă pe 600 de metri pătraţi, construită într-un deal, este un exemplu în acest sens. Construită într-un oraş din Paraguay, locuinţa are un acoperiş arcuit - exact ca linia în care este inclusă, iar ferestrele mari asigură o cantitate potrivită de lumină. Proprietatea este dotată şi cu o piscină şi cu o alee pentru maşini.

"Vila Vals" este numele unei alte locuinţe construite cu scopul de a nu altera frumuseţea naturală a locului poziţionat în apropierea unui izvor termal din Elveţia - Therme Vals.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
case,
natura,
arhitectura
/actualitate/case-fabuloase-asa-cum-nu-ati-vazut-vreodata-galerie-foto-10272122
10272122
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.