Care sunt planurile Anchor Group pentru primul centru comercial al Capitalei

Autor: Ioana Matei Postat la 22 decembrie 2014 118 afişări

Care sunt planurile Anchor Group pentru primul centru comercial al Capitalei

Centrul comercial Bucureşti Mall se află în centrul unei strategii de dezvoltare şi modernizare care include noi inaugurări de magazine, relocări şi extinderi, potrivit unui anunţ făcut de reprezentanţii Anchor Group, dezvoltatorii mallului.

Printre noii chiriaşi ai centrului comercial se vor număra LC Waikiki – care se deschide pe 22 decembrie - şi Debenhams. Cel de-al doilea retailer va inaugura un magazin amplasat pe trei etaje, care va reuni articole de de damă, bărbaţ, copii, produse cosmetice şi accesorii pentru casă. În plus, magazinul Koton (care va include linii noi – Sportwear, Kids – pe lângă cele existente), se va muta la parter şi va fi extins, ajungând să acopere o suprafaţă de 1700 de metri pătraţi. Magazinul Mango va fi de asemenea extins, iar suprafaţa acestuia va ajunge la aproape 1400 de metri pătraţi şi va reuni produse entru copii, femei şi bărbaţi. 

În contextul acestei strategii de modernizare a centrului comercial din Vitan, Mega Image a lansat un nou concept corner specializat de vinuri.Wine Gallery are o suprafaţă de 220 de metri pătraţi şi este dotat cu aproximativ 900 de sortimente de vinuri (din care peste 200 sunt româneşti) şi peste 50 de băuturi spirtoase şi produse gourmet asociate consumului de vin.

Grupul Anchor este prezent în România din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucători de pe piaţă prin portofoliul său de proiecte de retail, rezidenţiale şi clădiri de birouri. Anchor Grup a construit în România Bucureşti Mall, primul centru comercial modern la nivel local, iar grupul deţine şi centrul comercial Plaza România,  Anchor Plaza, prima clădire de birouri de clasă A integrată cu un centru comercial şi InCity Residences, ansamblu rezidenţial situat în centrul Capitalei. Valoarea totală a investiţiilor efectuate de grup pe piaţa locală până în prezent se ridică la peste 350 milioane euro.

   

Urmărește Business Magazin

/actualitate/care-sunt-planurile-anchor-group-pentru-primul-centru-comercial-al-capitalei-13735129
13735129
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.