Care sunt cele cinci ţări din lume care nu au început vaccinarea anti-Covid

Postat la 30 iunie 2021 216 afişări

Care sunt cele cinci ţări din lume care nu au început vaccinarea anti-Covid

OMS sare în ajutorul celor cinci ţări care nu au început încă campaniile de imunizare Covid-19. Singurele state membre în care nu s-a început campania de vaccinare sunt Burundi, Eritreea, Haiti, Coreea de Nord şi Tanzania.

Până acum, la nivel global, au fost administrate trei miliarde de doze de vaccin.

Trei miliarde de doze de vaccin anti-COVID au fost admininstrate deja la nivel mondial. Însă, în cinci dintre cele 194 de state membre ale Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS) nu au început încă programele de imunizare în lupta împotriva pandemiei de coronavirus, potrivit news24.com.

Astfel, OMS a anunţat că sprijină aceste cinci state ca să înceapă campaniile de imunizare. Vaccinarea nu a început încă în Burundi, Eritreea, Haiti, Coreea de Nord şi Tanzania.

Directorul general al OMS, Tedros Adhanom Ghebreyesus, a dorit ca fiecare ţară să înceapă să îşi vaccineze personalul sanitar şi pe cei mai vulnerabili la boala Covid-19 în primele 100 de zile din 2021 – o dată care a trecut în aprilie.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
incepere,
lipsa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.