Care este motivul pentru care reţeaua Kaufland retrage un lot din produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”

Autor: Dorin Oancea Postat la 05 mai 2022 140 afişări

Reţeaua de magazine Kaufland retrage un lot din produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, după ce, în urma verificărilor periodice, s-a decelat o depăşire a valorii admise pentru patulină în acest produs.

Care este motivul pentru care reţeaua Kaufland retrage un lot din produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”

Articolul menţionat a fost comercializat în magazinele Kaufland în perioada 17.03.2022–03.05.2022

Întrucât nu poate fi exclus vreun risc asupra sănătăţii şi din motive ce ţin de siguranţa consumatorului, Kaufland a reacţionat fără întârziere şi a retras de la comercializare produsul în cauză.

Clienţii care au achiziţionat produsul mai sus menţionat cu data de valabilitate 17.11.2022, lot: 417, sunt rugaţi să acorde atenţie acestei informări şi să nu îl consume. Ei se pot prezenta în orice magazine Kaufland pentru a-l returna şi vor primi contravaloarea sa, fără a mai fi necesară prezentarea bonului fiscal.

Această rechemare vizează exclusiv produsul „Vreau din România Suc de mere şi vişine 3L”, lot: 417, data de valabilitate: 17.11.2022, conform declaraţiei producătorului S.C. Mărul Argintiu SRL.

Patulina este o micotoxină sintetizată în anumite condiţii de unele specii de ciuperci microscopice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kaufland,
retragere produs,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.