Care este motivul pentru care milenialii sunt cei mai interesaţi de jocurile de noroc

Autor: Georgiana Călin Postat la 05 octombrie 2017 64 afişări

Stilul de viaţă al milenialilor se bazează pe experienţe şi amintiri, decât pe bunuri materiale, iar în prima categorie intră şi jocurile de noroc. Potrivit studiului „Jocurile de noroc în România”, emis de GfK România la solicitarea Romslot şi Romanian Bookmakers, cei care joacă cu o frecvenţa săptămânală sunt în general bărbaţi, cu vârstă între 18-24 de ani, necăsătoriţi, din mediul urban. Contrar însă aşteptărilor, numărul femeilor care joacă este tot mai mare.

Care este motivul pentru care milenialii sunt cei mai interesaţi de jocurile de noroc

„Percepţia asupra jocurilor de noroc este într-un proces continuu de schimbare în bine, percepţia este mai puţin negativă. Drept dovadă, numărul jucătorilor este tot mai mare, pe primul loc este categoria de vârstă 18-24 de ani, urmată îndeaproape de cea de 25-34 de ani. Ceea ce mai putem observă este că şi profilul jucătorului se schimbă. Dacă până acum bărbaţii erau cei care îl constituiau, putem vorbi acum şi de un procent reprezentat de femei. În cazul nostru, vorbim de o proporţie de 67% jucători bărbaţi şi 33% jucători femei”, a declarat domnul Valentin-Adrian Georgescu, CEO Novomatic România. 

 

Motivele pentru care joacă

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.