Cărbunaru către sindicate: Nu suntem la piaţă, nu operăm cu oferte

Autor: Andreea Tobias Postat la 26 mai 2023 57 afişări

„Aici nu suntem la piaţă şi ca atare nu operăm cu oferte, nici măcar la mall”, spune purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Cărbunaru, întrebat dacă cât mai este dispus Guvernul să discute cu sindicaliştii din educaţie, în timp ce elevii stau acasă.

Cărbunaru către sindicate: Nu suntem la piaţă, nu operăm cu oferte

Un jurnalist a menţionat că oferta făcută de Guvern, joi seara, către sindicatele din educaţie, este aceeaşi ca cea făcută joi dimineaţă, în timp ce revendicările sindicaliştilor s-au schimbat şi a întrebat cât mai este dispus Guvernul să discute cu sindicaliştii, în timp ce elevii sunt acasă.

„Ştiţi, aici nu suntem la piaţă şi ca atare nu operăm cu oferte nici măcar la mall. Guvernul României prezintă măsurile pe care le poate lua, având o susţinere financiară verificată, asigurată, consistentă, relevantă”, a răspuns Cărbunaru.

Acesta a făcut trimitere la măsuri „din alte registre” pe care guvernul şi le-a asumat într-o perioadă, menţionând compensarea preţului benzinei, măsurile în sprijinul oamenilor şi al economiei în privinţa facturilor de energie, obţinerea unei creşteri economice printre cele mai ridicate din Uniunea Europeană, etc.

„Tot aşa reuşim în acest an să menţinem România pe un curs de creştere economică, într-un context de stabilitate care ne permite astăzi să discutăm despre majorări de venituri cu o anumită limită”, a spus Cărbunaru.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cărbunaru,
sindicate,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.