Cannes 2017: Uma Thurman va fi preşedinta juriului secţiunii "Un Certain Regard"

Autor: Departamentul Cultură Life Postat la 23 aprilie 2017 34 afişări

Actriţa americană Uma Thurman va fi preşedinta juriului secţiunii "Un Certain Regard" la cea de-a 70-a ediţie a Festivalului de film de la Cannes, care va avea loc în perioada 17-28 mai.

Uma Thurman a făcut parte din juriul competiţiei oficiale de la Cannes în anul 2011, când preşedintele juriului a fost Robert De Niro.

În prezent, actriţa de 46 de ani filmează cu regizorul danez Lars von Trier în producţia "The House That Jack Built", film a cărui premieră este programată în 2018.

La secţiunea "Un Certain Regard" din acest an concurează 16 filme, iar câştigătorul categoriei va fi anunţat sâmbătă, 27 mai.

Actriţa italiană Monica Bellucci va prezenta galele de deschidere şi de închidere ale ediţiei 70 a Festivalului de film de la Cannes, iar juriul festivalului va fi prezidat de regizorul spaniol Pedro Almodovar.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.