Când are loc următoarea extragere la LOTERIA BONURILOR FISCALE

Autor: Bogdan Enache Postat la 14 aprilie 2015 4474 afişări

Extragerile pentru LOTERIA BONURILOR FISCALE vor fi organizate lunar, în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară, dar va putea fi organizată şi ocazional, de Sărbători, potrivit informaţiilor furnizate de Ministerul Finanţelor.

Următoarea extragere va avea loc pe data 17 mai.

Pentru a participa la LOTERIA BONURILOR FISCALE sunt valabile bonurile fiscale achitate cu cardul, cu bonuri de masă, precum şi cele eliberate de casele de schimb valutar sau de firme neplătitoare de TVA.

  • Loteria Bonurilor Fiscale. Condiţii de participare

La loteria bonurilor fiscale poate participa orice persoană care îndeplineşte condiţiile, fiind eliminat pragul minim de vârstă de 18 ani. Astfel, în cadrul loteriei bonurilor fiscale se va extrage un număr din intervalul 1-999, reprezentând valoarea bonului fiscal fără subdiviziunile leului, precum şi data emiterii bonului.

În cazul în care o persoană are două sau mai multe bonuri câştigătoare la o extragere, va primi banii pentru toate bonurile câştigătoare.

Spre exemplu, dacă la extragere a rezultat valoarea 85, atunci sunt câştigătoare bonurile fiscale cu valoare între 85,00 lei şi 85,99 lei.

  • Loteria Bonurilor Fiscale. Revendicare premii

Toţi posesorii de bonuri fiscale care îndeplinesc cumulativ cele două condiţii (suma de pe bon şi data bonului) trebuie să se prezinte în termen de 30 de zile, la orice unitate ANAF pentru a depune bonul fiscal în original. În decurs de 10 zile de la expirarea perioadei, unităţile teritoriale transmit către ANAF lista persoanelor care au revendicat premiile.

  • Loteria Bonurilor Fiscale. Extragerea din 13 aprilie

Prima extragere la LOTERIA BONURILO FISCALE a avut loc luni, 13 aprilie, iar bonurile câştigătoare sunt cele cu valoare de 6 lei (fără a ţine cont de subdiviziunile leului), din data de 7 februarie.

Astfel, persoanele care deţin unul sau mai multe bonuri fiscale emise la 7 februarie, cu valori între 6,00 lei şi 6,99 lei, se pot prezenta în următoarele 30 de zile la unităţile ANAF, cu bonurile în original şi o copie a actului de identitate, premiile urmând să fie acordate în maximum trei luni.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cand-are-loc-urmatoarea-extragere-la-loteria-bonurilor-fiscale-14120542
14120542
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.