Campionat de volei pe plaja la Londra, in ciuda violentelor - GALERIE FOTO

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 11 august 2011 37 afişări

Protestele violente desfasurate in ultimele zile pe strazile londoneze nu au impiedicat desfasurarea in siguranta a unei competitii internationale de volei pe plaja. Ba mai mult, jucatoarele nu s-au simtit amenintate nicio clipa.

Competitia Visa FIVB Beach Volleyball International a deservit totodata drept un test pentru organizatorii Olimpiadei de Vara care va avea loc in Londra anul viitor, fiind pregatitor pentru momentul in care la jocurile sportive vor participa nu cateva sute de oameni, ci mai exact peste 15.000 de spectatori.

Executivi ai International Olympic Committee precum si reprezentanti ai 200 de natiuni s-au intalnit cu aceasta ocazie in Londra pentru a discuta problemele de siguranta in situatia unor evenimente sportive.

Protestele de strada din ultimele zile n-au afectat insa competitia de volei pe plaja. "Daca n-ar fi fost la stiri, nici n-am fi avut idee despre violentele de pe strazile Londrei", a declarat April Ross, membra a echipei americane de volei pe plaja.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
campionat,
volei,
Londra
/actualitate/campionat-de-volei-pe-plaja-la-londra-in-ciuda-violentelor-galerie-foto-8603533
8603533
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.