Camelia Bogdan, eliberată din din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bucureşti

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 21 aprilie 2022 148 afişări

Camelia Bogdan, eliberată din din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bucureşti

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul  privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bucureşti a Cameliei Bogdan, ca urmare a aplicării sancţiunii disciplinare constând în „excluderea din magistratură”.

„Decret privind eliberarea din funcţia de judecător la Curtea de Apel Bucureşti a doamnei Camelia Bogdan - ca urmare a aplicării sancţiunii disciplinare constând în „excluderea din magistratură”, anunţă Administraţia Prezidenţială.

Camelia Bogdan a fost exclusă definitiv din magistratură, pe 12 aprilie, după o decizie a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie a României prin care i-a fost respins recursul declarat împotriva unei hotărâri a Consiliului Superior al Magistraturii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
iohannis,
camelia bogdan,
magistratură

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.