Cadouri de nerefuzat pentru sărbătorile de iarnă din acest an - GALERIE FOTO

Autor: Ioana Mihai Postat la 08 decembrie 2011 42 afişări

Nicio altă perioadă din an nu se compară cu predispoziţia de a cheltui pentru cadouri, în săptămânile premergătoare sărbătorilor de iarnă. Bogaţii sunt, fireşte, şi mai largi la pungă decât cei care au venituri medii. Conform unui studiu realizat de National Trade Federation, bogaţii chltuiesc în medie de patru ori mai mult decât gospodăriile cu venituri medii, relateaz- CNBC.

"După mai bine de patru ani în care consumatorii cu venituri mari şi-au reprioritizat şi realiniat cheltuielile cu noile standarde şi valori în viaţă, acum cei mai mulţi sunt mulţumiţi de situaţia în care au ajuns şi de abilitatea de a menţine - şi chiar creşte - starea de fericire a membrilor familiei", declară Jim Taylor, vice-preşedinte al Harrison Group, firmă de cercetare şi marketing.

Pentru cei care nu au niciun fel de oprelişte la bugetul dedicat cadourilor de Crăciun, sunt o mulţime de lucruri la modă - de la mănuşi de leopard şi până la pijamale excentrice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cadouri,
sărbători,
lux
/actualitate/cadouri-de-nerefuzat-pentru-sarbatorile-de-iarna-din-acest-an-galerie-foto-9040619
9040619
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.