Câciu: Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la 31 martie 2024

Autor: Laura Buciu Postat la 02 noiembrie 2023 17 afişări

Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine şi peste iarna care începe, spune, joi, ministrul Fondurilor şi Proiectelor Europene, Adrian Câciu.

Câciu: Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la 31 martie 2024

Adrian Câciu a scris, joio, pe pagina sa de Facebook, faptul că aproximativ 2 milioane de beneficiari ai voucherelor pentru energie trebuie să ştie că valabilitatea acestora se va prelungi.

„Valabilitatea cardurilor de energie se va prelungi până la data de 31 martie 2024 astfel încât gospodăriile vulnerabile să aibă resursele necesare pentru a trece cu bine şi peste iarna care începe. În urma discuţiilor cu reprezentanţii Comisiei Europene am obtinut acordul prelungirii valabilităţii cardurilor de energie de la 31 decembrie 2023 la 31 martie 2024”, a spus Adrian Câciu.

În acest sens, în aceste zile, MIPE iniţiază demersurile de modificare a legislaţiei naţionale pentru ca acest acord să fie rapid implementat.

„Compensarea preţurilor la energie este o măsură importantă prin care asigurăm sprijin familiilor vulnerabile şi ne menţinem angajamentele luate, aşa cum e normal”, a mai spus Câciu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
voucher,
adrian câciu,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.