C. Armand acuză PNL a votat la fel ca PSD şi au apărat, din nou, Romprest: Ireal, nu?

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 24 martie 2021 33 afişări

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, îi acuză pe consilierii PNL că au votat la fel ca PSD şi au apărat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru că a emis facturi nelegale: „Frăţia în ilegalitate este transpartinică la Sectorul 1. Ireal, nu?”.

C. Armand acuză PNL a votat la fel ca PSD şi au apărat, din nou, Romprest: Ireal, nu?

„Frăţia în ilegalitate este transpartinică la Sectorul 1. PNL a votat la fel ca PSD şi au apărat, din nou, compania de salubritate Romprest pentru că a emis facturi nelegale. Ireal, nu? Vrei să pui în aplicare legea dar PNL şi PSD nu te lasă. În şedinţa de Consiliu Local al Sectorului 1 de astăzi trebuiau votate măsurile luate de ANRSC şi Curtea de Conturi a României în urma controlului lor, măsuri de recuperare a datoriilor pe care această companie le are faţă de autoritatea locală şi de exercitare a dreptului la controlului tarifului companiei”, transmite Clotilde Armande.

Ea precizează că „aceşti consilieri PNL şi PSD au devenit complici la deturnarea fondurilor publice”.

„Iar eu voi depune o plângere penală împotriva tuturor consilierilor care refuză să respectăm legea. Să plătească din buzunarele domniilor lor, nu din banii cetăţenilor. Voi reveni cu aceste proiecte pe ordinea de zi până când toţi aceşti oameni pricep că ''unde-i lege nu-i tocmeală'', până când vor pricepe că nu te joci cu banii cetăţenilor cum doresc unele grupuri de interese. PS: Aşa se explică de liderii PNL se rugau de mine înainte de şedinţă să scot de pe ordinea de zi aceste 2 proiecte”, conchide primarul Sectorului 1 al Capitalei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clotilde armand,
pnl,
romprest

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.