BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

Postat la 27 aprilie 2020 183 afişări

BREAKING NEWS. Noul bilanţ al cazurilor de infectare cu coronavirus din ţara noastră

Un număr de 303 noi cazuri de infecţie cu noul coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore, iar bilanţul total ajunge, astfel, la 11.339 de persoane diagnosticate la nivelul României, informează, luni, Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

„De la intrarea în vigoare a Ordonanţei Militare nr. 2 şi până în prezent, au fost plasate în carantină instituţionalizată 2.217 de persoane care nu au respectat perioada de autoizolare. De asemenea, 168 de persoane aflate în carantină au părăsit locaţia în care au fost plasate, pentru acestea fiind dispusă măsura carantinării pentru o nouă perioadă de 14 zile. Până astăzi (luni - n.red.), pe teritoriul României, au fost confirmate 11.339 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 3.141 au fost declarate vindecate şi externate”, conform GCS.

Sursa citată prezintă şi raportarea Institutului Naţional de Sănătate Publică, care indică un număr de 2.650 de infectaţi în judeţul Suceava şi 1.190 în Bucureşti.

Totodată, până acum, 631 persoane diagnosticate cu infecţie cu COVID-19, internate în spitale din Dolj, Bucureşti, Iaşi, Suceava, Arad, Bacău, Timiş, Cluj, Neamţ, Hunedoara, Constanţa, Satu Mare, Sibiu, Ialomiţa, Bistriţa-Năsăud, Covasna, Dâmboviţa, Vrancea, Galaţi, Caraş-Severin, Mureş, Giurgiu, Bihor, Argeş, Vaslui, Botoşani, Alba, Sălaj, Braşov, Mehedinţi, Teleorman, Gorj şi Prahova, au decedat.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cazuri,
raportare,
infectare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.