BREAKING NEWS Evgheni Prigojin, şeful Grupului Wagner, a murit într-un accident de avion în Rusia

Postat la 23 august 2023 323 afişări

Şeful Grupului Wagner, Evgheni Prigojin, a murit într-un accident de avion în Rusia, alte nouă persoane aflate la bord fiind de asemenea decedate, informează BBC.

BREAKING NEWS  Evgheni Prigojin, şeful Grupului Wagner, a murit într-un accident de avion în Rusia

Un avion despre care se spune că îl avea la bord pe Evgheni Prigojin, al cărui grup Wagner a lansat o lovitură de stat eşuată împotriva preşedintelui Vladimir Putin în iunie, s-a prăbuşit în timpul unui zbor de la Moscova la Sankt Petersburg, potrivit oficialilor ruşi.

Toate cele 10 persoane din avion, inclusiv trei membri ai echipajului, au murit în accident, a declarat Ministerul rus pentru Situaţii de Urgenţă, potrivit agenţiei de presă de stat RIA Novosti.

Oficialii ruşi au declarat că un bărbat cu numele Prigojin se afla printre pasageri, fără a da mai multe detalii.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
accident,
avion

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.