BREAKING NEWS: Decizie de ultimă oră în cazul lui Djokovic! Ce a decis judecătorul

Autor: Rafael Hekman Postat la 10 ianuarie 2022 642 afişări

Audierea în instanţă a lui Novak Djokovic este încă în desfăşurare, dar acesta a fost eliberat tempora din detenţie. Urmează a fi luată hotărâre privind soarta vizei sale şi şansa de a-şi apăra titlul de la Australian Open.

BREAKING NEWS: Decizie de ultimă oră în cazul lui Djokovic! Ce a decis judecătorul

Decizia a fost luată după ore de audieri în instanţă, în care avocaţii lui Djokovic şi-au prezentat cazul în faţa judecătorului, dar şi a guvernului. A existat o diferenţă considerabilă de timp în prezentare argumentelor, deoarece guvernul a avut nevoie de doar 30 de minute, în timp ce avocaţii au continuat timp de peste 3 ore.

Judecătorul Anthony Kelly a decis ca Djokovic să fie eliberat din detenţia pentru imigranţi în termen de 30 de minute. El a declarat că decizia de anulare a vizei va fi anulată, iar guvernul va trebui să îi plătească cheltuielile de judecată. Procesul nu s-a încheiat încă

Consilierul guvernamental Christopher Tran a declarat că ministrul imigraţiei, Alex Hawke, va analiza dacă îşi va exercita o putere personală de anulare a vizei.

Aceasta înseamnă că, odată ce decizia este revocată, Hawke ar putea să o anuleze din nou, aşa cum a fost semnalat mai devreme în cursul zilei.

Kelly notează că, dacă ministrul ia decizia de a o retrage, atunci Djokovic nu se poate întoarce timp de trei ani, iar decizia ar putea fi atacată.

"Din acest punct de punct de vedere, miza a crescut mai degrabă decât a scăzut", a spus el, citat de The Guardian.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
djokovic,
australian open,
detenţie

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.