Boris Johnson i-a solicitat Reginei Elizabeth a II-a suspendarea Parlamentului

Postat la 28 august 2019 45 afişări

Prim-ministrul britanic Boris Johnson i-ar putea cere Reginei Elizabeth a II-a să suspende Parlamentul, pentru a nu bloca planul de ieşire a Marii Britanii din Uniunea Europeană în data de 31 octombrie, conform BBC şi Reuters.

Boris Johnson i-a solicitat Reginei Elizabeth a II-a suspendarea Parlamentului

„Am înţeles că Regina ar putea fi rugată să suspende Parlamentul astăzi. Ea este în Balmoral. Am o singură sursă. Neconfirmată”, a transmis Nick Robinson, jurnalist BBC, prin intermediul unei postări publicate pe Twitter.

Prim-ministrul britanic Boris Johnson a refuzat să excludă ideea suspendării Parlamentului, pentru a lăsa Guvernului toate opţiunile posibile pentru realizarea Brexit.

Suspendarea Parlamentului ar urma să aibă loc în data de 10 septembrie, ceea ce înseamnă că parlamentarii nu vor mai avea timp să adopte decizii care ar împiedica ieşirea din UE la finalul lunii octombrie.

Dominic Grieve, un critic al Brexit, a transmis că decizia este „un act scandalos” şi a avertizat că ar putea duce la o moţiune de cenzură împotriva lui Boris Johnson.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
parlament,
suspendare,
regina elizabeth,
presa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.