Boloş: După Bobotează voi cere revocarea din funcţie a câtorva conducători de instituţii

Autor: Cosmin Pirv Postat la 30 decembrie 2023 34 afişări

Boloş: După Bobotează voi cere revocarea din funcţie a câtorva conducători de instituţii

După Bobotează voi cere revocarea din funcţie a câtorva conducători din cadrul instituţiilor importante, a spus sâmbătă ministrul Finanţelor, Marcel Boloş, care a făcut referire la AVR şi ANAF.

„Săptămâna viitoare, după Bobotează voi ieşi public şi voi cere domnului prim-ministru revocarea din funcţie a câtorva conducători din cadrul instituţiilor cele mai importante pentru România şi aici mă refer la Autoritatea Vamală Română, tot cu subiect şi predicat spun acest lucru, şi Agenţia Naţională de Administrare Fiscală”, a spus Marcel Boloş.

Acesta a spus că acestea sunt „instituţii prea importante pentru statul român, de care depinde funcţionarea statului român, şi de aceea nu sunt tolerant cu lipsa de performanţă, implicare şi dezordinea”.

„Competenţa mea este de a propune revocarea, a domnului prim-ministru este de a emite decizii”, a adăugat Boloş.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
marcel boloş,
revocare,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.