Bogdan Vintilă a fost demis din funcţia de selecţioner al reprezentativei Under 17 a României

Autor: Andrei Mazurchievici, Marius Ţone Postat la 03 aprilie 2015 183 afişări

Selecţionerul Bogdan Vintilă a fost demis din funcţie de Comisia Tehnică a FRF ca urmare a ratării calificării echipei naţionale Under 17 a României la Campionatul European, care va avea loc în Bulgaria, în perioada 6-22 mai.

Preşedintele Comisiei Tehnice a FRF, Anghel Iordănescu, a declarat, vineri, la finalul şedinţei care a avut loc la Casa Fotbalul în prezenţa preşedintelui Răzvan Burleanu, că s-a analizat atât jocul selecţionatei Under 17, cât şi comportarea componenţilor echipei la Turul de Elită din Anglia.

"Comisia Tehnică a analizat rezultatele echipei de juniori la turneul din Anglia (n.r. - reprezentativa Under 17). A analizat jocul echipei noastre naţionale şi comportarea jucătorilor. În urma analizei, s-a decis ca antrenorul echipei naţionale under 17 să fie demis", a spus Iordănescu, precizând că decizia va fi supusă spre aprobare preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu.

Antrenorul Bogdan Argeş Vintilă a fost numit, la 14 noiembrie 2014, în funcţia de selecţioner al reprezentativei Under 17 a României de conducerea FRF. Fostul portar a preluat funcţia după ce Florin Răducioiu a decis să părăsească reprezentativa sub 17 ani pentru a se alătura unui proiect al AC Milan în Australia. Ulterior, Răduicioiu a declarat că Răzvan Burleanu a făcut tot posibilul pentru a-l îndepărta de la echipa naţională.

Reprezentativa Under 17 a României, condusă de Bogdan Vintilă, a încheiat pe ultimul loc în grupa 6 a Turului de Elită, ratând calificarea la Campionatul European, care va avea loc în Bulgaria, în perioada 6-22 mai.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
FOTBAL,
NAŢIONALA U17,
VINTILĂ
/actualitate/bogdan-vintila-a-fost-demis-din-functia-de-selectioner-al-reprezentativei-under-17-a-romaniei-14105649
14105649
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.