Boeing suspendă activităţile de întreţinere şi asistenţă pentru companiile aeriene din Rusia

Autor: Petru Mazilu Postat la 02 martie 2022 53 afişări

Boeing a anunţat că suspendă activităţile de întreţinere şi asistenţă pentru companiile aeriene din Rusia ca urmare a războiului din Ucraina.

Boeing suspendă activităţile de întreţinere şi asistenţă pentru companiile aeriene din Rusia

Boeing nu va mai oferi piese de schimb, dar nici servicii de întreţinere şi asistenţă pentru companiile aeriene ruse ca urmare a invadării Ucrainei de către Rusia. De asemenea, au fost suspendate toate operaţiunile majore din Rusia.

„Deoarece conflictul nu se opreşte, echipele noastre sunt concentrate pentru a asigura siguranţa colegilor din regiune”, a anunţat purtătorul de cuvânt al Boeing.

Anunţul vine la o zi după ce Boeing a decis să oprească temporar operaţiunile sale de la Campusul de antrenament din Moscova şi de la oficiul din Kiev.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boeing,
asistenţă,
rusia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.