Boala de care suferă unul din zece români fără să ştie. „Este o problemă uriaşă, medical şi social”

Postat la 14 aprilie 2016 24849 afişări

Boala de care suferă unul din zece români fără să ştie. „Este o problemă uriaşă, medical şi social”

Sunt boli în cazul cărora de la primele simptome primeşti un avertisment clar. Sunt altele însă care se dezvoltă în tăcere. În cele mai rele cazuri, atunci când sunt descoperite este prea târziu. Nu este doar cazul cancerului. În România, unul din zece oameni suferă de o afecţiune care a luat amploare în anii după Revoluţie. Mulţi dintre ei o duc pe picioare fără să ştie şi sunt expuşi unui pericol mortal. 

„Văd câte 20 de cazuri terminale în fiecare săptămână, aşa că e greu să spun care e cel mai grav. Este o problemă uriaşă şi din punct de vedere medical, dar şi din punct de vedere social”, susţine profesorul universitar doctor Cristian Serafinceanu.

Află aici care este boala de care suferă unul din zece români fără să ştie

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
boli,
avertisment
/actualitate/boala-de-care-sufera-unul-din-zece-romani-fara-sa-stie-este-o-problema-uriasa-medical-si-social-15248351
15248351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.