Blue Air anunţă reluarea zborurilor internaţionale de la Cluj Napoca

Autor: Dorin Oancea Postat la 21 octombrie 2020 38 afişări

Blue Air anunţă reluarea zborurilor internaţionale de la Cluj Napoca

Blue Air anunţă introducerea, începând din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinaţii din Europa. 

Blue Air anunţă introducerea, începând din martie 2021, a 13 rute noi care vor conecta Clujul cu destinaţii-cheie din Europa, precum şi introducerea de 7 rute noi şi conexiuni smart de la baza sa din Bacău.

Începând cu luna martie 2021, Blue Air va opera zboruri directe către 13 destinaţii cheie din Europa de pe Aeroportul Internaţional Avram Iancu din Cluj Napoca, inclusiv două zboruri interne zilnice către Bucureşti. Noile rute introduse vor optimiza oferta de călătorie a românilor din regiunea Cluj, oferindu-le conexiuni eficiente cu destinaţii europene de interes major atât pentru segmentul de leisure cât şi pentru business. Noile destinaţii care vor fi operate de la Cluj sunt: Amsterdam, Barcelona, Bruxelles, Dublin, Hamburg, Koln, Larnaca, Londra, Madrid, Milano, Paris, Roma şi Stuttgart.

Cu ocazia evenimentului care a marcat redeschiderea Aeroportului Internaţional Bacău, Blue Air anunţă şi 7 noi rute operate din Bacău începând cu decembrie 2020, conexiuni smart cu Europa via Bucureşti.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
blue air,
zboruri,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.