Blue Air anulează mai multe zboruri către Italia şi Cipru din cauza restricţiilor impuse de autoritaţile din cele două ţări

Autor: Cristina Bellu Postat la 28 iulie 2020 74 afişări

Blue Air, cea mai mare companie aeriană cu capital privat românesc, a anunţat că este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri către Italia şi Cipru ca urmare a restricţiilor impuse de autoritaţile din cele două ţări.

Blue Air anulează mai multe zboruri către Italia şi Cipru din cauza restricţiilor impuse de autoritaţile din cele două ţări

Blue Air, cea mai mare companie aeriană cu capital privat românesc, a anunţat că este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri către Italia şi Cipru ca urmare a restricţiilor impuse de autoritaţile din cele două ţări.

“Ca urmare a deciziei autorităţilor italiene şi cipriote de a introduce măsura autoizolarii obligatorii de 14 zile şi a supravegherii medicale pentru toate persoanele care sosesc din România sau care s-au aflat în tranzit prin ţara noastră în ultimele două săptămâni, Blue Air este nevoită să anuleze un număr semnificativ de zboruri între România şi Italia şi între România şi Cipru”, transmit reprezentanţii companiei.

În acest moment, sunt afectate un număr de 64 zboruri planificate în perioada 3 – 31 august 2020, urmând ca lista să fie actualizată permanent în funcţie de durata restricţiilor impuse de autorităţile italiene.

Rutele afectate de aceste anulări sunt Bucureşti Otopeni – Milano Malpensa, Florenţa, Napoli; Bacău – Bergamo, Torino, Roma Fiumicino; Iaşi – Torino; Bucureşti Otopeni – Larnaca.

“Pasagerii Blue Air afectaţi de aceste anulări vor primi toate detaliile referitoare la opţiunile pe care le au la dispoziţie pe e-mailul furnizat în momentul rezervarii biletului”, precizează reprezentanţii companiei.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Blue Air,
cipru,
anulare,
italia,
autoritati,
zboruri

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.