Blaga, la Liga Aleşilor Locali PNL: Nu vă desemnaţi candidaţii la masa verde

Autor: Cătălina Mănoiu Postat la 19 septembrie 2015 59 afişări

Copreşedintele PNL Vasile Blaga le-a transmis, sâmbătă, aleşilor locali PNL, să nu îşi desemneze candidaţii "la masa verde", afirmând că va propune în Consiliul Naţional al partidului desfiinţarea conducerilor organizaţiilor aflate pe ultimele zece locuri din punct de vedere al performanţei.

"Nu vă desemnaţi candidaţii la masa verde, pentru că nici eu şi nici doamna Gorghiu nu o vom face. (... ) Voi propune în Consiliul Naţional să fie desfiinţate conducerile ultimelor zece organizaţii ca performanţă", a declarat copreşedintele PNL Vasile Blaga, cu prilejul Ligii Aleşilor Locali.

Blaga i-a îndemnat pe liberalii din teritoriu să se implice şi în desemnarea candidaţilor din alte localităţi, nu numai din cele pe care le "păstoresc".

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BLAGA,
LIGA ALEŞILOR PNL,
/actualitate/blaga-la-liga-alesilor-locali-pnl-nu-va-desemnati-candidatii-la-masa-verde-14725891
14725891
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.