Bittnet şi-a crescut cu 36% cifra de afaceri atingând o capitalizare de 21,4 milioane de lei

Autor: Florin Casota Postat la 20 februarie 2017 647 afişări

Bittnet a înregistrat o creştere cu 36% a cifrei de afaceri faţă de 2015, în timp ce capitalizarea companiei a crescut de aproape trei ori, de la 7,7 până la 21,4 milioane de lei, potrivit unui comunicat de presă dat publicităţii.

Bittnet şi-a crescut cu 36% cifra de afaceri atingând o capitalizare de 21,4 milioane de lei

Bittnet a implementat peste 270 proiecte de integrare în 2016, faţă de 174 în 2015, inclusiv mai multe proiecte de migrare în cloud a infrastructurii unor companii din mediul online, astfel veniturile din training IT au depăşit 1,2 milioane euro. 

 

„Cel mai important lucru pentru noi în 2016 a fost că am reuşit să marcăm trecerea către o companie de dimensiune medie, care a reuşit să crească şi să se dezvolte constant pe principii solide de business. Noi preţuim o cultură organizaţională bazată pe valori precum onestitate, transparenţă şi flexibilitate, în condiţii de performanţă şi competenţă şi ne bucurăm de parteneriate cu jucători importanţi din piaţă“, a declarat Mihai Logofătu, CEO Bittnet.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.