Barna: Preşedintele Iohannis ne-a cerut să-l susţinem pe Vlad Voiculescu

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 18 martie 2021 55 afişări

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut USR PLUS să îl susţină pe Vlad Voiculescu, spune liderul Dan Barna, care respinge existenţa unor neînţelegeri între ministrul Sănătăţii şi premierul Florin Cîţu.

Barna: Preşedintele Iohannis ne-a cerut să-l susţinem pe Vlad Voiculescu

„În discuţia de ieri (mieruri - n.r.), de la Cotroceni, cu premierul Cîţu, cu liderii celorlalte partide din coaliţie, preşedintele a fost foarte clar - e nevoie de o susţinere pentru Ministerul Sănătăţii şi ne-a cerut să-l susţinem pe Vlad Voiculescu, tocmai pentru că prima linie a temei sociale în momentul acesta în România este această pandemie şi lupta cu Covid. Ori, în acest context, este foarte clar că guvernul şi coaliţia suntem aliniaţi pe acest mesaj foarte clar - România are nevoie de sprijin şi de înţelegea cetăţenilor că vaccinul e soluţia necesară, iar până atunci măsurile de distanţare, purtatul măştii, spălatul pe mâini rămân valabile şi necedsare pentru a nu avea o perspectivă de măsuri mai dure”, spune la Digi24, Dan Barna

Liderul USR neagă existenţa unor neînţelegeri între premierul Florin Cîţu şi ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Întrebat care va fi poziţia sa dacă Florin Cîţu va cere remanierea ministrului Sănătăţii, Barna a răspuns: „Această temă nu există decât în presă. Nu s-a verbalizat acest senariu în nicio discuţie din coaliţie sau guvern”.

Florin Cîţu i-a cerut, miercuri, lui Vlad Voiculescu să preia modelul lui Valeriu Gheorghiţă şi să prezinte un raport al activităţii desfăşurate din luna decembrie pentru pregătirea pentru valul 3 al pandemiei şi planurile pentru perioada viitoare.

„Am cerut Ministerului Sănătăţii ca până săptămâna viitoare să prezinte un raport al activităţii desfăşurate din luna decembrie în vederea pregătirii pentru valul 3 al pandemiei şi planurile pentru perioada viitoare”, spunea premierul Florin Cîţu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
barna,
cîţu,
voiculescu

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.