Bărbat din Giurgiu, confirmat cu COVID-19, depistat de jandarmi la picnic, la Cota 1000 Sinaia

Autor: Otilia Serescu Postat la 02 august 2020 456 afişări

Bărbat din Giurgiu, confirmat cu COVID-19, depistat de jandarmi la picnic, la Cota 1000 Sinaia

Jandarmii din Prahova au identificat un bărbat care avea COVID-19 şi se afla la picnic. El refuzase internarea şi venise din Giurgiu la Cota 1000 Sinaia. Bărbatul a fost plasat în carantină instituţionalizată, anunţă Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Prahova (IJJ Prahova).

„În data de 2 august (duminică- n.red.), numitul M.M.M. din judeţul Giurgiu, turist aflat la cota 1000 Sinaia, unde desfăşura activităţi de picnic cu alte două familii într-o zonă care nu era special amenajată, a fost depistat, în urma verificărilor, că figura testat pozitiv COVID-19, cu refuzul internării în unitate spitalicească, având măsura izolării la domiciliu în judeţul Giurgiu”, conform sursei citate.

Jandarmii au anunţat autorităţile competente şi au întocmit procesul verbal de sesizare privind săvârşirea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor epidemiologice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
covid19,
picnic,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.