Familia şi avocaţii lui Schumacher au anunţat presa. Din păcate, ANUNŢUL DRAMATIC confirmă toate zvonurile

Postat la 20 septembrie 2017 605 afişări

Au trecut mai bine de trei ani de la accidentul pe care Michael Schumacher l-a suferit la schi, iar starea sa de sănătate este în continuare gravă. Dincolo de speranţa cu care trăiesc zi de zi, rudele, apropiaţii, dar şi avocatul familiei au dezvăluit că sportivul este în comă şi că şansele de recuperare sunt extrem de scăzute.

Familia şi avocaţii lui Schumacher au anunţat presa. Din păcate, ANUNŢUL DRAMATIC confirmă toate zvonurile

În cadrul unui proces intentat împotriva unei publicaţii care a susţinut că Schumacher poate merge singur, avocatul familiei, Felix Damm, a dedezminţit zvonurile.

„Michael Schumacher nu poate merge şi nu se poate ridica nici măcar cu ajutorul specialiştilor care îl monitorizează”, a dezvăluit avocatul.

„Din păcate, este în comă, se luptă cu ultimele puteri pentru viaţa lui, dar nu credem că mai are prea multe şanse. Toţi cei dragi îl vizitează zilnic, este foarte dureros ce se întâmplă”, a declarat şi un membru al familiei Schumacher în cadrul aceluiaşi proces.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.