AUR solicită eliminarea certificatului COVID la intrarea într-o instituţie publică: „Ciucă să dea dovadă de omenie”

Postat la 12 ianuarie 2022 48 afişări

AUR solicită eliminarea certificatului COVID la intrarea într-o instituţie publică: „Ciucă să dea dovadă de omenie”

Alianţa pentru Unirea Românilor solicită coaliţiei PSD-PNL-UDMR să elimine de urgenţă condiţia prezentării certificatului COVID la intrarea într-o instituţie publică.

Potrivit comunicatului AUR, „la primăriile din întreaga ţară se formează cozi imense din cetăţeni care doresc să-şi achite taxele şi impozitele către autorităţi. Se înregistrează situaţia absurdă şi umilitoare ca cetăţenii buni platnici, veniţi să-şi achite dările către autoritatea locală, să nu poată intra în incinta instituţiilor pentru a-şi îndeplini obligaţiile legale.”

„În multe localităţi, oamenii care merg să-şi achite impozitele sunt întorşi din drum, întrucât nu au certificatul verde, care li se cere pentru a intra în primărie. Sunt trimişi să-şi facă un test rapid. Pentru mulţi români, 60-70 de lei, cât costă un test rapid, reprezintă o sumă semnificativă, pe care ar prefera să o dea pe mâncare, nu pe testele vândute de clientela politică a guvernanţilor. Toţi demnitarii şi funcţionarii statului român sunt plătiţi din taxele contribuabililor, iar aceştia nu merită să fie umiliţi pentru că sunt corecţi şi îşi fac datoria de cetăţean”, a declarat deputatul George Simion, co-preşedinte AUR.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
intrare,
aur,
eliminare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.