Au introdus „taxă de coronavirus”. Ţara care îi obligă pe turişti să plătească mii de dolari

Postat la 19 iunie 2020 349 afişări

Au introdus „taxă de coronavirus”. Ţara care îi obligă pe turişti să plătească mii de dolari

Guvernul din Cambodgia a introdus o măsură ce-i vizează pe turiştii străini care intră în ţară, şi anume că aceştia vor trebui să achite 3.000 de dolari, precizează Fox News.

Această măsură este legată de un depozit care trebuie să asigure cheltuielile legate de o posibilă infectare cu coronavirus, aceasta intrând în vidoare de pe 11 iunie, precizează Fox News.

Banii pot fi plătiţi cash sau card, iar autorităţile din Cambodgia au luat în calcul fiecare detaliu, de la testul de coronavirus (100 de dolari) până la transportul de la aeroport până la centrul de testare (5 dolari).

În cazul infectării, oficialii au declarat că pacienţii infectaţi vor avea de plătit 225 de dolari pe zi, la spital, plus alte patru teste, totalul ajungând la peste 3.500 de dolari. De asmenea, s-a perceput şi o taxă de incinerare, în cazul celor care vor muri de COVID-19. Taxa este de 1.500 de dolari. Doar 3 cazuri de coronavirus au fost raportate până acum în Cambodgia.

Pe lângă această taxă de depozit, turiştii trebuie să deţină şi o asigurare de călătorie în valoare de 50.000 de dolari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
turisti,
introducere,
plati

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.