Atenţie! Ruladă şi îngheţată cu o substanţă periculoasă, retrase dintr-un lanţ de hypermarketuri din România

Autor: Andreea Tobias Postat la 03 februarie 2022 236 afişări

Carrefour recheamă mai multe sortimente de îngheţată, o ruladă cu ciocolată şi un sorbet din cauza prezenţei oxidului de etilenă.

Atenţie! Ruladă şi îngheţată cu o substanţă periculoasă, retrase dintr-un lanţ de hypermarketuri din România

Potrivit unei informări a ANSVSA, ca urmare a notificării primite din partea furnizorului Froneri Ice Cream România SRL, Carrefour a început retragerea de la vânzare şi rechemarea de la clienţi a următoarelor articole:

- ruladă 3 tipuri ciocolată 650 ml

- îngheţată vanilie 900 ml

- sorbet lămâie 1000 ml

- îngheţată vanilie&fructe exotice 4X100ml.

Motivul rechemării îl reprezintă prezenţa oxidului de etilenă în aditivul folosit în fabricarea produselor - guma de

carruba.

„Se recomandă persoanelor care deţin produse din loturile descrise mai sus să nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în magazinele de unde le-au cumpărat. Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal”, se arată în informarea citată.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
îngheţată,
oxid,
etilenă

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.