ATENŢIE. ANAF anunţă noi categorii de români care vor fi impozitaţi, precum profesorii care dau meditaţii

Autor: Dorin Oancea Postat la 29 aprilie 2022 69385 afişări

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a publicat Ghidul privind tratamentul fiscal aplicabil veniturilor obţinute din meditaţii, acordate în particular de persoanele fizice.

ATENŢIE. ANAF anunţă noi categorii de români care vor fi impozitaţi, precum profesorii care dau meditaţii

Ghidul se adresează contribuabililor persoane fizice care realizează venituri din meditaţii, activităţi educaţionale şi alte forme de învăţământ.

Persoanele fizice care realizează venituri din meditaţii au obligaţia de a depune Declaraţia unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice (formular 212) până la data de 25 mai.

Ghidul poate fi consultat pe portalul www.anaf.ro, în secţiunea Asistenţă Contribuabili/Servicii oferite contribuabililor/Ghiduri curente şi alte materiale informative.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
anaf,
meditaţii,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.